سی دابل پلاس

سی دابل پلاس!!!!!!!!!!!  تعجب نکنید. منظورم همان سی پلاس پلاس  (ˌsiː plʌs ˈplʌs) خودمان است. اما چرا این نام را برای این نوشته برگزیدم:

۱. کلاس طرح کسب و کار (Business Plan)، از درس‌های دوره‌های آزاد کارآفرینی، را آغاز کرده‌ام. همچون همیشه از بچه‌ها می‌پرسم که چه می‌‌کنند و چه می‌‌خواهند بکنند. دو نفر هستند که در یکی از موسسه‌ها  که با مدرک و عنوان هندی  دوره‌های دوساله آزاد  برگزار می‌کند، کامپیوتر می‌خوانند. کنجکاو می‌شوم.
می‌گویند ترم‌ ۱ را خوانده‌اند. می‌پرسم که چه چیزهایی خوانده‌اید می‌گویند … و سی دابل پلاس! می‌پرسم منظورتان سی‌پلاس‌پلاس است. می‌گویند بله آنگونه هم تلفظ می‌شود و با تأکید بیشتر روی سی دابل پلاس می‌گویند استادمان گفته که سی پلاس پلاس هم درست است. این صحبت را با چنان یقینی می‌گفتند که من شک کردم که نکند من در ۱۵ سال گذشته اشتباه می‌کرده‌ام و همان شب ویکی‌پدیا را بررسی کردم.
۲. صحبت ادامه پیدا می‌کند می‌گویم خب چه‌ها یادتان داده می‌گویند چون کمی برنامه‌نویسی بلد بوده‌ایم استادمان همزمان در یک درس «جاوا، سی‌شارپ و سی دابل پلاس» یادمان داده است.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
۳. سر کلاسی مشابه در دوره‌ای دیگر هستم. درباره رسالت و بیانیه ماموریت صحبت می‌کنم. بیانیه ماموریت at&t را که یکی از بزرگترین شرکت‌های مخابراتی دنیاست برای نمونه می‌آورم. یک دانشجوی ترم هشت IT می‌گوید در فلان درسمان فلان استادمان گفته که « at&t جاروبرقی ساز است و جارو برقی‌های خیلی خوبی هم می‌سازد»!!!. به او می‌گویم شب برود و برای جلسه بعد از روی اینترنت در بیاورد که این شرکت چه می‌کند.
خودم همان شب آن‌کار را انجام می‌دهم ولی جلسه بعد که می‌آیم او حتا به خود زحمت یک بررسی چند دقیقه‌ای رو اینترنت را نداده است.

چیزی که بین همه‌ی این‌ها مشترک است «استادمان گفته که»، وحی‌منزل دانستن گفته استاد و بدتر از آن جستجو و کندو‌کاو نکردن برای یافتن سخن درست و واقعیت است.

می خواهید بار دیگر که  مطلبی نوشته شد، آگاه گردید؟ عضو خوراک (feed) این بلاگ شوید. اگر این نوشته را در گوگل ریدر می‌خوانید، لطفا آن را share کنید.

9 Responses to “سی دابل پلاس”

  1. یاد یکی از سکانس‌های فیلم «جدایی نادر از سیمین» افتادم، که دختر نادر داره معادل واژگان رو حفظ می‌کنه و نادر از دخترش می‌پرسه «گارانتی» و اون جواب می‌ده «ضمانت» اینجا نادر به دخترش می‌گه این که واژهٔ بیگانه‌ست (عربیه) دخترش جواب می‌ده خانم معلم گفته و پدر با عصبانیت می‌گه دیگه چنین حرفی رو ازت نشنوم و به دخترش می‌گه بگو «پشتوانه» و خانم معلم‌تون اشتباه گفته. توی امتحان هم همین رو بنویس.
    متأسفانه سیستم آموزشی از بر کن، پاسخ بده، نمره بگیر چنین عوارضی هم دارد.

  2. سیستم آموزشی بیمار است، خیلی هم بیمار است.
    ولی نکته دقیقا همین جاست، سیستم خراب پس نقش خود آدم‌ها چه می‌شود!؟
    یعنی خود افراد نباید توان ذهنی و خرد خودشان را به‌کار بگیرند!!؟؟
    همین است که بیشتر افراد هرچیزی را که گفته می‌شود، بدون بررسی، می‌پذیرند.

  3. آه! کاش این حرفا تاثیر داشت اما حیف !

    متاسفانه دانشجوهای خوبی رو میبینم که فقط یک نسخه ی کوچیک شده از استادشون هستند !

    یادش بخیر سر یک کلاس که قرار بود سی شارپ درس بده flame war راه انداختم و داشتم موفق میشدم که کلا از سی شارپ تدریس استاد رو به پی اچ پی تغییر بدم !
    کلی هم رای گیری کردیم و من برنده شدم اما استاد فقط سی شارپ بلد بود و البته استاد، استاد بود !

  4. خوشبختانه (یا بدبختانه) استادهای ما اونقدر پر و مسلط نیستن که دانشجویان حرف‌های اونا رو منبع قرار بدن !
    ولی این موضوع وجود داره متاسفانه …

  5. آرش

    سلام مجدد
    خیلی دنبال پروژه های متن باز گشتم. اما نرم افزارش فقط هست. سورس اونا رو چطور و از کجا باید تهیه کنم؟؟ اگه اونایی که به زبان c یا c++ نوشته شدن باشند رو معرفی کنین ممنون میشم. ضمنا تهران موسسه خوبی که بشه توش برنامه نویسی رو حرفه ای یاد گرفت میشناسین؟ پایتون یا همین سی پلاس پلاس رو میخوام شروع کنم. کتاب تقریبا زیاد خوندم اما برا من فکر کنم کلاس بهتر باشه. بسیار ممنون از زحماتی که در این وبلاگ میکشین.
    آرش

  6. نرم‌افزارهای آزاد/بازمتن همه جا هستند
    ولی سایت‌هایی هستند که کارشان میزبانی از پروژه‌های بازمتن است، از جمله:
    https://sourceforge.net/
    https://github.com/
    در آن‌ها جستجو کنید.
    برای من بسیار عجیب است که تاکنون چینین پروژه‌هایی را نیافته‌اید، چون بسیاری از پروژه‌های بازمتن به این دو زبان هستند. فکر می‌کنم درست جستجو نمی‌کنید. برای نمونه ببینید:
    https://github.com/languages/C++
    https://github.com/languages/C

  7. محمد مرعشی

    سلام آقای غانم زاده
    درست است سیستم آموزشی ما دانشجویان و دانش آموزان ما را تنبل و آماده خور (رسیدن اطلاعات بدون تلاش زیاد ) بار آورده
    ولی این نکته هم قابل تامل است که شما هم سر کلاس هایتان برخورد خوبی با دانشجویان خود ندارید و همان اول پتک کج فهمی دانشجو را بر سر آن می زنید
    نمی دانم چرا ما فکر می کنیم در این دنیای کوچک می توانیم بر همه چیز تسلط پیدا کنیم
    (علم ، قدرت ، …) ما با هم کامل می شویم در کنار هم و با هم می توانبم کائنات را در سیطره قدرت خود در بیاوریم
    با تشکر از توجه شما استاد گرام
    دانشجوی شما مرعشی

  8. چه خوب است که وارد بلاگ استادی شده‌ام که با اینکه تدریس می‌کند همچنان بروز است و بلاگ آپ می‌کند.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>